Federatie TMV
Next Item

Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties

Van Zadelhoff Veilingen en Taxaties is een gerenommeerde naam in het Nederlandse veilingwezen. Geen wonder, want de familie kan terugzien op ruim 80 jaar ervaring en expertise. Generatie op generatie werd en wordt het familiebedrijf geleid door enthousiaste nazaten. Ieder jaar worden er diverse kunst- en antiekveilingen op een hybride wijze georganiseerd. Dat wil zeggen dat er zowel live als online geveild wordt. Alle kavels worden tentoongesteld tijdens de openbare kijkdagen. Daarnaast verricht het veilinghuis als onafhankelijk taxatiebureau taxaties ten behoeve van officiële doeleinden, zoals de verzekering, successie en onderlinge verdeling na overlijden of scheiden.

Veiling, Kijkdag

Kunst en antiek

Activiteiten op de Nationale Dag van Waarde

Nieuwe Havenweg 53a, 1216 BN Hilversum, Nederland

De Najaarsveiling omvat een zeer uitgebreid aanbod aan kunst, antiek en design afkomstig uit diverse collecties. Op zaterdag 8 oktober openen wij de deuren, zodat u de meer dan 3.000 uiteenlopende kavels live kan bezichtigen tijdens de openbare kijkdag (vrije inloop tussen 10.00 - 17.00 uur).  In de meer dan 2.000 m² omvattende toonzalen kunt u terecht met al uw vragen aan één van onze collega's. Tevens kunt u bij de taxateur terecht voor een vrijblijvende taxatie van een kunstwerk of bijzonder eigendom dat u overweegt te verkopen. 
Nationale Dag van Waarde

Op 8 oktober 2022 geven de leden van de Federatie TMV een inkijkje in het fascinerende vak van de waarde-expert. De deuren zijn voor u geopend tussen 11 uur en 16 uur.
Federatie TMV
Contact

Voor vragen over de Nationale Dag van Waarde kunt u terecht bij Sanne de Bie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief van Federatie TMV

Bedankt voor uw inschrijving

© 2022 Federatie TMV 

Design en realisatie Faam   

Fotografie iStockPhoto, Leden Federatie TMV

Privacyverklaring