Federatie TMV
Next Item

Nederlands Zilvermuseum

In het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven ontdek je niet alleen de geschiedenis van Nederlands gebruikszilver, je wordt ook verrast door het werk van hedendaagse zilversmeden. Kijk de smid op de vingers in de smederij of ga zelf aan de slag in het museum tijdens een workshop! Voor kinderen is er een leuke speurtocht door het museum, waarbij ze in de Zilverwerkplaats zelf aan de slag gaan om iets moois maken.

Op 8 oktober kan de bezoeker de vaste collectie bewonderen, de tentoonstelling Geheim van de Smid bekijken en een sneak preview zien van de nieuwe expositie Brut! van de hedendaagse zilversmeden Thalen & Thalen.

Taxatie

Juwelen, zilver, kunst, antiek en inboedelgoederen

Activiteiten op de Nationale Dag van Waarde

Kazerneplein 4, 2871 CZ Schoonhoven, Nederland

In het Nederlands Zilvermuseum kunt u op zaterdag 8 oktober voor het speciale actietarief van 9,50 (i.p.v. 12,00 euro, Museumkaart en Rembrandtkaart geldig) tussen 11.00 en 16.00 uur het museum bezoeken en daar vervolgens gratis uw spullen laten taxeren door professionals.


De aanwezige taxateurs:


  • Gemke Jager: zilver

  • Anita Veenendaal: juwelen

  • Ciska Vermaas: juwelen, zilver

  • Arne Bonsaksen: kunst, antiek en schilderijen; denk aan grafiek, tekeningen, aquarellen, bronzen en houten beelden, glas, keramiek en porselein, antiquarische boeken, Oosterse kunst en kunstnijverheid, waaronder uiteraard Chinees en Japans porselein, ‘objets de vertu’, klokken.


Let op, om onnodig wachten te voorkomen komt u met maximaal twee personen en neemt u samen niet meer dan vijf artikelen mee.


Meer informatie leest u op de site van het Nederlands Zilvermuseum

Nationale Dag van Waarde

Op 8 oktober 2022 geven de leden van de Federatie TMV een inkijkje in het fascinerende vak van de waarde-expert. De deuren zijn voor u geopend tussen 11 uur en 16 uur.
Federatie TMV
Contact

Voor vragen over de Nationale Dag van Waarde kunt u terecht bij Sanne de Bie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief van Federatie TMV

Bedankt voor uw inschrijving

© 2022 Federatie TMV 

Design en realisatie Faam   

Fotografie iStockPhoto, Leden Federatie TMV

Privacyverklaring