Federatie TMV
Next Item

Bonsaksen Taxaties

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest bij veilingen in Nederland. Ik werkte 10 jaar als taxateur bij Veilinggebouw de Zwaan, daarna ben ik ruim 10 jaar directeur geweest van het Vendu Notarishuis in Rotterdam. Toen dit bedrijf werd verkocht ben ik voor mijzelf begonnen als zelfstandig registertaxateur. Zo taxeer ik voor verzekering en successie en ik adviseer mensen bij het zoeken van het meest geschikte veilinghuis als er goederen geveild moeten worden.

Taxatie, Advies

Kunst, antiek en schilderijen

Activiteiten op de Nationale Dag van Waarde

Kazerneplein 4, 2871 CZ Schoonhoven, Nederland

In het Nederlands Zilvermuseum kunt u op zaterdag 8 oktober voor het speciale actietarief van 9,50 (i.p.v. 12,00 euro, Museumkaart en Rembrandtkaart geldig) tussen 11.00 en 16.00 uur het museum bezoeken en daar vervolgens gratis uw spullen laten taxeren door professionals.

De aanwezige taxateurs:

  • Gemke Jager: zilver

  • Anita Veenendaal: juwelen

  • Ciska Vermaas: juwelen, zilver

  • Arne Bonsaksen: kunst, antiek en schilderijen; denk aan grafiek, tekeningen, aquarellen, bronzen en houten beelden, glas, keramiek en porselein, antiquarische boeken, Oosterse kunst en kunstnijverheid, waaronder uiteraard Chinees en Japans porselein, ‘objets de vertu’, klokken.

Let op, om onnodig wachten te voorkomen komt u met maximaal twee personen en neemt u samen niet meer dan vijf artikelen mee.

Meer informatie leest u op de site van het Nederlands Zilvermuseum

Nationale Dag van Waarde

Op 8 oktober 2022 geven de leden van de Federatie TMV een inkijkje in het fascinerende vak van de waarde-expert. De deuren zijn voor u geopend tussen 11 uur en 16 uur.
Federatie TMV
Contact

Voor vragen over de Nationale Dag van Waarde kunt u terecht bij Sanne de Bie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief van Federatie TMV

Bedankt voor uw inschrijving

© 2022 Federatie TMV 

Design en realisatie Faam   

Fotografie iStockPhoto, Leden Federatie TMV

Privacyverklaring