top of page
Federatie TMV

TWA/Troostwijk Auctions/Automotive-Auctions.nl

Alles heeft waarde. Met haar gecertificeerde makelaars, taxateurs en veilinghouders, adviseurs en projectmanagers werkt TWA B.V. al ruim 90 jaar voor curatoren, banken, financiers en bedrijven in alle denkbare sectoren om die waarde te vinden.

Open huis

Machinerieën en bedrijfsinventarissen

Boxmeer

Activiteiten op de Nationale Dag van Waarde

Kom honderdveertig unieke Porsche tractoren bekijken in Scherpenzeel

TWA doet mee aan de Nationale Dag van Waarde en organiseert een open dag bij het bedrijf FarmPro in Scherpenzeel. Troostwijk Veilingen, het grootste online B2B veilinghuis in Europa, heeft hier een heel mooie opdracht verkregen voor het veilen van een unieke collectie van wel 140 oldtimer Porsche tractoren, geproduceerd in de jaren 1956-1963, afkomstig uit een nalatenschap. Accountmanager Jan Blokhuis van Troostwijk Veilingen en Makelaar-Taxateur Johan Schuurman van TWA zullen de open dag begeleiden. Alle 140 tractoren zijn dan in hun volle glorie te bewonderen.


Win een dinerbon van €150 euro

Ter plaatse wordt één object (één kavelnummer) als prestige tractor aangewezen. U als publiek maakt kans op een dinerbon. Vooraf aan de veiling kunt u namelijk alvast de juiste (netto) veilingopbrengst van de tractor waarderen! Wie het goed heeft of er het dichtst bij zit, wint. Geef uw bedrag en contactgegevens door via een mail naar dagvanwaarde@twa.nl of geef deze gegevens persoonlijk af bij Jan of Johan op 6 november in Scherpenzeel.
De winnaar maken wij uiterlijk maandag 22 november 2021 online bekend. De prijs wordt persoonlijk uitgereikt aan de winnaar!


Kom langs tijdens de Nationale Dag van Waarde

Zaterdag 12 oktober 

11.00-16.00 uur
FarmPro Nederland B.V. Kolfschoten 22

3925 MR te Scherpenzeel

bottom of page