Federatie TMV

Bart Schaftenaar

Gratis taxatie kunst en antiek

Taxatie

Kunst en antiek

Raalte

Activiteiten op de Nationale Dag van Waarde

Hartkampweg 123

Vorig jaar vierde ik mijn tienjarig jubileum als Register Taxateur. In verband met de toen geldende coronamaatregelen kon ik dit toen niet vieren. Dit doe ik alsnog, op zaterdag 6 november 2021 van 13.00 – 16.00 uur. Tijdens de Nationale Dag van Waarde, georganiseerd door de branchevereniging van taxateurs Federatie TMV, nodig ik u uit voor een gratis taxatie van kunst en antiek. Om dit coronaproof te houden is het buiten, bij mij in de achtertuin.


Uiteraard kan ik ook officiële taxaties voor u uitvoeren. Bent u benieuwd wat uw inboedel waard is? Is er een taxatie nodig voor uw verzekering? Moet er een boedel verdeeld worden in verband met een scheiding of een erfenis? Heeft u een nalatenschap beneficiair aanvaard?


Is er sprake van een minderjarige erfgenaam? Bent u voornemens een voorwerp te verkopen en wilt u de waarde weten? Wilt u een voorwerp schenken? Is er meer informatie nodig voor de Belastingdienst? Wat de reden ook is: ik taxeer uw kunst, antiek of inboedelgoederen met kennis én plezier!


De afgelopen tien jaar deed ik talloze taxaties voor particulieren, bedrijven, advocaten, echtscheidingsconsulenten, mediators, notarissen, musea, overheidsinstellingen en verzekeringsmaatschappijen. Natuurlijk kwamen er bijzondere vondsten langs. Zo vond ik op een stoffige zolder een schilderij dat bijna tienduizend euro opbracht op een veiling, kon ik nog net een zeldzame Leerdamvaas redden van de glasbak en bleek een familieruzie onnodig: het 'waardevolle' schilderij waar men om streed, bleek slechts een kalenderplaat …


Sinds ik in 2010 slaagde voor het taxateursexamen werk ik als Register Taxateur en daarmee verplicht ik mijzelf om mijn kennis op peil te houden. Vorig jaar vond dus (her)certificering plaats en ben ik opnieuw voor vijf jaar opgenomen in het Register.


Op bartschaftenaar.nl kunt u een digitale indruk opdoen, maar ik maak natuurlijk liever persoonlijk kennis. Kom langs op 6 november!

Nationale Dag van Waarde

Het 2021 event heeft inmiddels plaatsgevonden.
Op 6 november 2021 gaven de leden van de Federatie TMV een inkijkje in het fascinerende vak van de waarde-expert. De tweede editie is op 8 oktober 2022
U vindt hier de deelnemers die op 8 oktober 2022 hun deuren openen.
Federatie TMV
Contact

Voor vragen over de Nationale Dag van Waarde kunt u terecht bij Sanne de Bie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de nieuwsbrief van Federatie TMV

Bedankt voor uw inschrijving

© 2022 Federatie TMV 

Design en realisatie Faam   

Fotografie iStockPhoto, Leden Federatie TMV

Privacyverklaring